Algemene Voorwaarden

1. Eenvoud & Duidelijkheid:

Wolmarkt.nl streeft ernaar de voorwaarden zo eenvoudig mogelijk te houden om zo misverstanden te voorkomen! Wolmarkt.nl gebruikt geen moeilijke woorden of zinnen die voor niemand nog te volgen zijn. Neemt u dan ook a.u.b. de moeite de voorwaarden aandachtig door te nemen!

2. Bestellingen:
- Bestellingen worden in principe altijd aangemaakt in onze webwinkel.
- U kunt ook telefonisch een bestelling plaatsen.
- Bestellingen via Wolmarkt.nl worden volledig via de website en via email met u
afgehandeld. U kunt rechtstreeks via beveiligde weg betalen op de volgende
manieren:

3. Betaling:
Betaling kan bij ons via iDeal en overschrijving

iDeal:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, Triodos bank of Van Lanschot bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Uw voordelen op een rij:
- Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
- Snellere verwerking bestelling
- iDEAL is bij Wolmarkt.nl volledig gratis

Overschrijving:
U heeft ook de mogelijkheid om het geld over te schrijven onder vermelding van het ordernummer welke staat vermeld in uw bevestigingsmail. Zodra wij de betaling binnen hebben zullen wij uw bestelling verwerken.

Betaal aan:
Wolmarkt.nl
Rekeningnummer NL76 INGB 0004 3073 92
Woudrichem

Voor internationale betalingen:
BIC / SWIFT-Code: INGBNL2A

4. Prijzen
De prijzen zijn altijd inclusief BTW en in euro weergegeven. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

5. Kleurechtheid:
De kleuren van de getoonde wol proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter doordat de kleur instelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, de lichtval, het soort beeldscherm kunnen afwijken, kunnen wij de kleur niet voor 100% garanderen, wij proberen dit zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Retourneren op lichte kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren. Bij twijfel bel of E-mail ons met uw vragen. Wij zullen onze uiterste best doen u zo snel mogelijk te antwoorden.

6. Auteursrecht:
Op alle foto's, afbeeldingen en teksten rust auteursrecht. NIETS van deze site mag zonder schriftelijke toestemming van Wolmarkt gebruikt worden.

Voor foto's die zonder toestemming gebruikt worden zal 15 euro per foto in rekening gebracht worden.Put your company description here. HTML tags can be used in this description.